Inderøy bibliotek

Annie [DVD]: et kongelig eventyr!
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Annie [DVD]: et kongelig eventyr!
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Flerspråklig
Hylleplassering
  • DVD 633 Musikk
Eier
  • Inderøy bibliotek
Emne
År
  • 2006
Noter
  • Amerikas foreldreløse favorittbarn er tilbake i et virvlende eventyr fylt med skumle skurker, overstadige hijinks og masse moro.Oliver Daddy Warbucks (George Hern) tar Annie (Joan Colline) og vennene hennes, Hannah og Molly, med til gode, gamle England slik at han kan bli slått til ridder, men den onde lady Edwina Hogbottom ( Joan Collins) har andre planer: nemlig å overta Buckingham Palace og bli Dronning. Når Hogbottom rekrutterer en bløthjertet vitenskapsmann til å hjelpe seg med en usle komplottet, er det Annies fregnede nese for farer som er skyld i at de blir kastet i fangehullet. Vil Annie klare å rømme, redde England og fremdeles ha tid til å gjøre ferdig leksene sine? Hold dere fast, og bli med på den åndeløse slutten, som også inneholder en reprise av den kjøre sangen som lover oss et bedre I morgen .
Tilgjengelige
  • 0/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
Fortsettelse av
*000      gm
*00126574
*007vd
*008090306         no     j          1 mul 
*041  $aeng$bengfraspa
*096  $aDVD 633 Musikk
*245  $aAnnie$bet kongelig eventyr!$hDVD
*260  $a[S.l.]$bSony Pictures$c2006
*300  $a1 DVD (spilletid 1 t 28 min.)
*511  $aRolleliste: Joan Collins, George Hearn, Ian McDiarmid, Ashley Johnson
*520  $aAmerikas foreldreløse favorittbarn er tilbake i et virvlende eventyr fylt med skumle skurker, overstadige hijinks og masse moro.Oliver Daddy Warbucks (George Hern) tar Annie (Joan Colline) og vennene hennes, Hannah og Molly, med til gode, gamle England slik at han kan bli slått til ridder, men den onde lady Edwina Hogbottom ( Joan Collins) har andre planer: nemlig å overta Buckingham Palace og bli Dronning. Når Hogbottom rekrutterer en bløthjertet vitenskapsmann til å hjelpe seg med en usle komplottet, er det Annies fregnede nese for farer som er skyld i at de blir kastet i fangehullet. Vil Annie klare å rømme, redde England og fremdeles ha tid til å gjøre ferdig leksene sine? Hold dere fast, og bli med på den åndeløse slutten, som også inneholder en reprise av den kjøre sangen som lover oss et bedre I morgen .
*521  $aAldersgr. 7 år
*546  $aValgfri tekst på norsk, svensk, dansk, finsk, engelsk,arabisk, bulgarsk, fransk, gresk, hollandsk, polsk, portugisisk, spansk, tsjekkisk, ungarsk
*653 1$aMusikkfilm
*653 1$aMusikaler
*70010$aToynton, Ian$eregissør
*78000$aAnnie
*850  $aInderøy bibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt01.07.2024Inderøy bibliotekDVD Musikaler