Forfatter
Tittel Elsker deig: gode brød av alle slag
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering Magasin Mat Bakverk og desserter 641.815 WES
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Marit Røttingsnes Westlie presenterer i denne boken sine beste oppskrifter på brød til alle anledninger. Her får man blant annet vite hvordan man kan lage rugbrød med honning og nøtter, havre- og byggbrød, stjernebrød og pan de muertos. Forfatteren har lagt vekt på enkle forklaringer og gir tips til hvordan man kan få luftige brød. Hun har tidligere utgitt bøker som Nybakt!, Vi baker, Lettvint middag og Hjemmebakt.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*000 am
*00129080
*00520090827070000.0
*008090925 2009 a 0 00nob 2
*015 $a0247303$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-30684-7$bib.$cNkr 349.00
*035 $a000247303
*08231$a641.815$zh$25
*096 $aMagasin Mat Bakverk og desserter 641.815 WES
*100 0$aWestlie, Marit Røttingsnes$d1970-$jn.
*24510$aElsker deig$bgode brød av alle slag$cMarit Røttingsnes Westlie ; Øystein Westlie (foto)
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2009
*300 $a165 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aMarit Røttingsnes Westlie presenterer i denne boken sine beste oppskrifter på brød til alle anledninger. Her får man blant annet vite hvordan man kan lage rugbrød med honning og nøtter, havre- og byggbrød, stjernebrød og pan de muertos. Forfatteren har lagt vekt på enkle forklaringer og gir tips til hvordan man kan få luftige brød. Hun har tidligere utgitt bøker som Nybakt!, Vi baker, Lettvint middag og Hjemmebakt.
*650 1$aBrødbaking$1641.815$2BS$9nor
*653 $aMat
*700 0$aWestlie, Øystein$d1966-$efotogr.$jn.
*850 $aInderøy bibliotek
*900 0$aRøttingsnes Westlie, Marit$zWestlie, Marit Røttingsnes$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening