Forfatter
Tittel Aschehougs store grillbok
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken viser en av Sveriges fremste kokker at det meste kan grilles. Han innleder med en grillskole med praktiske råd om grillteknikker både for gass og kull. Her finner vi oppskrifter på grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr, supper, desserter og bakverk. I tillegg presenteres marinader, sauser og krydderblandinger. Grillboken er basert på norske og nordiske råvarer.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*00001233nam 22002771 450
*00134905
*00520110412070000.0
*008 2011 a 0 00nob 2
*015 $a0267818$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-03-23940-3$bib.$cNkr 349.00
*041 $hswe
*08231$a641.76$zh$25
*096 $aMat Middag 641.76 SVE
*100 0$aSvensson, Paul$jsv.
*24010$aPaul grillar
*24510$aAschehougs store grillbok$cPaul Svensson ; foto: Jakob Fridholm ; oversatt av Jens Holmboe
*260 $aOslo$bAschehoug$c2011
*300 $a184 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI denne boken viser en av Sveriges fremste kokker at det meste kan grilles. Han innleder med en grillskole med praktiske råd om grillteknikker både for gass og kull. Her finner vi oppskrifter på grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr, supper, desserter og bakverk. I tillegg presenteres marinader, sauser og krydderblandinger. Grillboken er basert på norske og nordiske råvarer.
*574 $aOriginaltittel: Paul grillar
*650 1$aGrillretter$0matlaging$1641.76$2BS$9nor
*700 0$aFridholm, Jakob$efotogr.$jsv.
*700 0$aHolmboe, Jens$d1943-$eovers.$jn.
*950 0$aGrilling$zGrillretter$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening