Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken byr Marit Røttingsnes Westlie på sine aller beste søndagsmiddager. Her får vi presentert både lettlagde retter og retter som krever mer tid for å utvikle den gode smaken. Hva med en langstekt ribberull mer urter? Eller spansk skalldyrgryte? Oppskriftene har detaljerte fremgangsmåter og forfatterens personlige råd og tips. Westlie har egen matspalte i Dagbladet Søndag, og har utgitt 14 kokebøker.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*00001155nam 22002291 450
*00140025
*00520120906070000.0
*008 2012 a 00nob 2
*015 $a0285114$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-37556-0$bib.$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)000285114
*08231$a641.82$zh$25
*096 $aMat Middag 641.82 EWS
*100 0$aWestlie, Marit Røttingsnes$d1970-$jn.
*24510$aSøndagsmiddag$cMarit Røttingsnes Westlie ; foto: Mette Møller
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2012
*300 $a182 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI denne boken byr Marit Røttingsnes Westlie på sine aller beste søndagsmiddager. Her får vi presentert både lettlagde retter og retter som krever mer tid for å utvikle den gode smaken. Hva med en langstekt ribberull mer urter? Eller spansk skalldyrgryte? Oppskriftene har detaljerte fremgangsmåter og forfatterens personlige råd og tips. Westlie har egen matspalte i Dagbladet Søndag, og har utgitt 14 kokebøker.
*650 1$aMiddagsmat$0matlaging$1641.82$2BS$9nor
*700 0$aMøller, Mette$d1965-$efotogr.$jn.
*900 0$aRøttingsnes Westlie, Marit$zWestlie, Marit Røttingsnes$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening