Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering Mar Frukt og grønt 641.64
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne kokebok a lærer deg å sylte, safte og hermetisere. De ulike teknikkene forklares enkelt, men grundig. I tillegg deler Sverre Sætre mer enn 500 oppskrifter på saft, syltetøy, is, drinker, kaker, terter, kremer og desserter laget av norsk frukt og bær. Boka følger årstidene fra rabarbraen begynner å vokse i mai til rognebærene modnes om høsten. Den dekker et bredt spekter av norske frukt og bær – fra favoritter som epler og jordbær til mindre brukte råvarer som hylleblomst, nepe og krekling. Sætre gir også tips om dyrking og vekstvilkår for dem som vil dyrke selv. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*00001388nam 22002531 4500
*00165308
*008 a 00nob 2
*015 $a0497767$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-328-0079-7$bib.$cNkr 449.00
*08201$a641.64$zh$223/nor
*08201$a641.647$zb$223/nor
*096 $aMar Frukt og grønt 641.64
*100 0$aSætre, Sverre$jn.
*24510$aFrukt og bær$ben kokebok $cSverre Sætre ; foto: Lars Petter Pettersen
*260 $aOslo$bPress$c2016
*300 $a343 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aDenne kokebok a lærer deg å sylte, safte og hermetisere. De ulike teknikkene forklares enkelt, men grundig. I tillegg deler Sverre Sætre mer enn 500 oppskrifter på saft, syltetøy, is, drinker, kaker, terter, kremer og desserter laget av norsk frukt og bær. Boka følger årstidene fra rabarbraen begynner å vokse i mai til rognebærene modnes om høsten. Den dekker et bredt spekter av norske frukt og bær – fra favoritter som epler og jordbær til mindre brukte råvarer som hylleblomst, nepe og krekling. Sætre gir også tips om dyrking og vekstvilkår for dem som vil dyrke selv. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aFrukt$0matlaging$1641.64$2BS$9nor
*650 2$aBær$0matlaging$1641.647$2BS$9nor
*655 2$aKokebok $2BS$9nor
*700 0$aPettersen, Lars Petter$efotogr.$jn.
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening