Inderøy bibliotek

I den sorte gryte: 101 oppskrifter som gjør seg selv
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • I den sorte gryte: 101 oppskrifter som gjør seg selv
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Mat Middag 641.82 ALF
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2022
Noter
  • I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet. De kalles både gryterett og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen. Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.
ISBN
  • 978-82-489-2962-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00002166pam  22002891  4500
*00190733
*008220608                a       0  00nob 2
*015  $a0658200$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2962-8$binnbundet$cNkr 479.00
*08201$a641.823$zh$223/nor
*096  $aMat Middag 641.82 ALF
*100 0$aAlfsen, Ole Martin$d1969-$jn.
*24510$aI den sorte gryte$b101 oppskrifter som gjør seg selv$cOle Martin Alfsen ; foto: Sigurd Fandango
*260  $aOslo$bKagge forlag$c[2022]
*300  $a255 sider$billustrasjoner i farger
*520  $aI mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet. De kalles både gryterett og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen. Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.
*650 1$aGryteretter$0matlaging$1641.823$9nor
*650 2$aOvnsbakte gryteretter$0matlaging$1641.821$9nor
*655 2$aKokebøker$9nor
*700 0$aFandango, Sigurd$d1986-$efotogr.$jn.
*900 0$aKapperud, Sigurd Fandango$zFandango, Sigurd$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Inderøy bibliotekMat Middag 641.82 ALF