Forfatter
Tittel 4 kokker & 4 årstider: Bondens marked Trøndelag
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering Magasin Mat Småretter 641.5 HUI
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boka blir vi kjent med det kulinariske Midt-Norge. Den gir tips om hvordan du kan bruke smakfulle og kortreiste råvarer fra markedet, med vekt på kvalitet og håndverk. De fire erfarne trøndelagskokkene Mikael Forselius, Inge Johnsen, Jan Kåre Johansen og Maria Tuff ble utfordret til å lage mat av de beste råvarene fra hver sin årstid. Oppskriftene finner vi i denne boka. Forfatteren Anne R. Huitfeldt er selv en Bondens marked-produsent.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*00001265nam 22002651 450
*00137203
*00520111209070000.0
*008 2011 a 00nob 2
*015 $a0271166$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-529-3357-4$bib.$cNkr 349.00
*035 $a000271166
*08231$a641.5$zh$25
*096 $aMagasin Mat Småretter 641.5 HUI
*1000 $aHuitfeldt, Anne$d1960-$jn.
*24510$a4 kokker & 4 årstider$bBondens marked Trøndelag$cAnne Huitfeldt ; foto: Steinar Johansen
*260 $aOslo$bTun$ccop. 2011
*300 $a180 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI denne boka blir vi kjent med det kulinariske Midt-Norge. Den gir tips om hvordan du kan bruke smakfulle og kortreiste råvarer fra markedet, med vekt på kvalitet og håndverk. De fire erfarne trøndelagskokkene Mikael Forselius, Inge Johnsen, Jan Kåre Johansen og Maria Tuff ble utfordret til å lage mat av de beste råvarene fra hver sin årstid. Oppskriftene finner vi i denne boka. Forfatteren Anne R. Huitfeldt er selv en Bondens marked-produsent.
*650 $aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*650 $2BS$9nor
*7000 $aJohansen, Steinar$d1949-$efotogr.$jn.
*74000$a4 kokker og 4 årstider
*9500 $aKokebøker$zMatlaging$9nor
*9500 $aOppskrifter$zMatlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening