Forfatter
Tittel Hjemmelaget barnemat : for barn fra fire måneder til fem år
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken har Mikael Forselius samlet gode tips om barnemat og oppskrifter på god, næringsrik mat fra barnet er fire måneder til fem år. Forfatteren skriver blant annet om hva slags utstyr som kan være nyttig å ha på kjøkkenet, og om hvilke næringsmidler barn bør få i seg tilstrekkelig av. Boken er delt inn i kapitler etter barnets alder. Oppskriftene strekker seg fra frokost og mellommåltider til middager og desserter. Mikael Forselius er utdannet kokk, og er direktør ved Røros Hotell, Vetshuset Røros og Kaffestuggu.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*00001212 am 2200205 4500
*00160751
*008 a 00nob 2
*015 $a0374493 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-92400-97-5 $cNkr 349.00
*08231$a641.562 $zh $25
*096 $aMat Barn 641.562 FOR
*100 0$aForselius, Mikael$d1974-$jsv.-n.
*24510$aHjemmelaget barnemat $bfor barn fra fire måneder til fem år $cMikael Forselius ; fotografier: Rob Veldhuis
*260 $aTrondheim $bCommunicatio$c2013
*300 $a160 s. $bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse
*520 $aI denne boken har Mikael Forselius samlet gode tips om barnemat og oppskrifter på god, næringsrik mat fra barnet er fire måneder til fem år. Forfatteren skriver blant annet om hva slags utstyr som kan være nyttig å ha på kjøkkenet, og om hvilke næringsmidler barn bør få i seg tilstrekkelig av. Boken er delt inn i kapitler etter barnets alder. Oppskriftene strekker seg fra frokost og mellommåltider til middager og desserter. Mikael Forselius er utdannet kokk, og er direktør ved Røros Hotell, Vetshuset Røros og Kaffestuggu.
*650 1$aBarnemat $0matlaging$1641.5/6222$2BS $2BS $9nor
*700 0$aVeldhuis, Rob$d1970-$efotogr. $jned.-n.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening